Hartekrachten-Verspreiders in België

Op deze pagina vind je hartekrachten-verspreiders in België. Iedere hartekrachten-verspreider stelt zich in beeld en tekst aan je voor. Ook kun je gelijk doorklikken naar de website van de betreffende hartekrachten-verspreider en zijn of haar social media kanalen. De hartekrachten-verspreiders zijn geordend op alfabet naar vestigingsplaats.

Wil jij ook een podium op deze website? Dat kan. Mail mij even voor meer info of klik hier

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
D

Drongen (Provincie Oost Vlaanderen)

Coachpraktijk In ’t moment
Website:
int-moment.be
Email: info@int-moment.be
Social media: FacebookInstagram

Marissa van “In ’t moment” combineert haar twee passies psychologie en yoga in haar praktijk. Iedereen (van kind tot volwassene) die even wat steun nodig heeft is welkom. Marissa: “Samen zoeken we naar hoe je kan groeien in ‘jezelf zijn en blijven’.” Lichaam en geest zijn verbonden en daarom werkt Marissa in haar praktijk met beide om groei, evenwicht en rust te bekomen.

S

Schulen

De Fonkelhut
Website:
defonkelhut.be
Email: info@defonkelhut.be
Social media: FacebookInstagram

Kristie is kinder- en jongerencoach van praktijk De Fonkelhut. Kristie: “Ik werk heel dikwijls met de materialen van Lieverdeliefste omdat ze zo duidelijk zijn en vooral ook multi inzetbaar maar ik gebruik liefst verschillende coachmaterialen door elkaar passend bij wat het kind op een bepaald moment nodig heeft. Werken met materialen en creatief coachen is echt mijn ding, ik werk bijna altijd op deze manier. Werken vanuit je hart en met je gevoel om zo terug te gaan fonkelen!”