Hartekrachten-Verspreiders in Nederland

Op deze pagina vind je hartekrachten-verspreiders in Nederland. Iedere hartekrachten-verspreider stelt zich in beeld en tekst aan je voor. Ook kun je gelijk doorklikken naar de website van de betreffende hartekrachten-verspreider en zijn of haar social media kanalen. De hartekrachten-verspreiders zijn geordend op alfabet naar vestigingsplaats.

Wil jij ook een podium op deze website? Dat kan. Mail mij even voor meer info of klik hier

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
R

Rijssen (Provincie Overijssel)

Hart voor het kind
Website:
www.hart4hetkind.com
Email: hart4hetkind@hotmail.com
Social media: FacebookInstagram


Jolanda van hart voor het kind coacht hooggevoelige kinderen, helpt bij beelddenken en rouw & verlies. Via spel, creatief bezig zijn en wat educatie geeft Jolanda kinderen meer zelfvertrouwen. Jolanda: “Hart voor het Kind staat voor jezelf mogen zijn. Hooggevoelige kinderen ervaren de wereld vaak als erg intens en hebben vaak het gevoel dat ze de enige zijn die zo denken/ de wereld ervaren. Het is zo mooi dat ik kinderen kan helpen zichzelf weer te leren kennen en dat ze daardoor zichzelf weer mogen zijn.

W

Woudenberg (Provincie Utrecht)

Aan de Hand Kindercoaching
Website: www.aandehandkindercoaching.nl
Email: info@aandehandkindercoaching.nl
Social Media: FacebookInstagram

Als kindercoach met een specialisatie van rouw en (levend) verlies, werkt Andrea met kinderen en pubers aan allerlei verschillende hulpvragen. Andrea: “Omdat ik ervan overtuigd ben dat de kracht in het kind zelf zit (veerkracht), maken we bij de start van ieder traject een schatkist met kwaliteiten. Samen kijken we welke kwaliteiten we in kunnen zetten bij de hulpvraag. Bij (jonge) kinderen werk ik graag met prentenboeken en verwerken we dit op een creatieve manier met diverse materialen. Ik besteed veel aandacht aan gevoelens, met en zonder woorden.”

Z

Zevenaar (Provincie Gelderland)

Massage Markerink
Website:
www.massagemarkerink.nl
Email: info@massagemarkerink.nl
Social media: FacebookInstagram


Daisy Markerink van Massage Markerink is holistisch massagetherapeut. Daisy: “Naast het geven van massages ervaar ik dat er ontzettend veel prikkels aanwezig zijn in onze maatschappij. Kinderen ervaren dit ook en reageren op deze prikkels. Ieder op hun eigen manier. Met behulp van kaarten met illustraties ondersteun ik kinderen om helder te krijgen welke prikkels er zijn en van welke prikkels het kind last ervaart. Om vervolgens samen een manier te vinden hoe ze met de prikkels kunnen omgaan. Hierdoor komt het kind in zijn kracht te staan en gaat het lichtje weer schijnen.