Hartekrachten voor (Kinder)coaches

Welkom!

Je bent hier als (kinder)coach die graag nog meer Hartekrachten wil verspreiden.
Dat is echt heel fijn want hartekrachten zijn zo ontzettend nodig … thuis, op school en in de (kinder)coach-praktijk. En jij … als hartekrachten verspreider … jij doet ertoe!


Waarschijnlijk werk je al met materialen in jouw praktijk om tijdens de gesprekken die je met kinderen, ouders en leerkrachten hebt ook samen dingen visueel te maken. En dat is mooi want een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden omdat juist beeld binnenkomt op een diepere laag.

De materialen en trainingen die ik jou kan bieden geven jou tools om samen met de kinderen en volwassenen waarmee je werkt tot de kern te komen. Op deze website bied ik jou trainingen waarbij het werken met materialen centraal staat. Bij mijn trainingen gaan we op ontdekkingsreis naar jezelf zodat jij vervolgens deze reizen ook kunt maken met de kinderen en volwassenen waar jij mee werkt. Eerst ervaren en dan doorgeven … dat vind ik persoonlijk heel erg fijn en daarom geef ik het jou ook graag mee.

Ik bied je de mogelijkheid tot het volgen van een aantal trainingen. Gaat jouw voorkeur uit naar het aanschaffen van materialen zonder training dan verwijs ik je naar lieverdeliefste.nl waar je een schat aan coachmaterialen kunt vinden. Volg je wel graag eerst een training of wil je zelf licentie-trainer worden dan kun je als kindercoach kiezen uit de volgende mogelijkheden:


De kracht van de KAART – Professionals:
Dit is een dag-training over het werken met de KAART van Janet Schmidt. Hoe zet je de KAART in binnen jouw coach praktijk. Je ervaart zelf de kracht van de KAART en gaat naar huis met een schat aan mogelijkheden om met de KAART te werken. Deze training (die ik mag geven als licentie-trainer van Janet Schmidt) komt beschikbaar vanaf 1 januari 2023

Landschappen Visueel Gesprek:
Dit is een dag-training over het werken met de Landschappen voor Visueel Gesprek. Hoe zet je deze landschappen in binnen jouw coach praktijk. Je ervaart zelf het maken van verschillende landschappen binnen verschillende thema’s met je doet en je gaat naar huis met een schat aan mogelijkheden om met deze landschappen te werken. Hierbij staat ook creatieve verwerking centraal.

Landschappen Visueel Gesprek – Licentie Training:
Je hebt de Dagtraining Landschappen Visueel Gesprek gevolgd en je wilt graag licentie-trainer worden wat inhoudt dat jij ook dagtrainingen mag verzorgen aan ouders en coaches. Je ontvangt op deze dag een blauwdruk van twee trainingen en we gaan een aantal van de werkvormen nogmaals samen doen.

Mijn stip op de horizon in beeld – Mijn visie en missie in beeld:
Wie ben jij in je (kinder)coach-praktijk en waar wil je naar toe met je onderneming. Wat zijn jouw talenten, wat zit er in jouw schatkist en hoe zet je dit in voor jouw missie: het verspreiden van hartekrachten onder kinderen, ouders en leerkrachten. Tijdens deze dag-training breng jij de kracht van jezelf en jouw onderneming in beeld en ga je naar huis met nieuwe energie om verder te bouwen aan jouw bedrijf.


Naast het volgen van mijn trainingen kun je ook Hartekrachten-Verspreider worden. Voel jij namelijk als kindercoach dat jij nu al hartekrachten verspreidt en wil je graag wat meer zichtbaarheid voor jouw onderneming? Dan bied ik jou graag een podium op deze website. Je krijgt dan een plekje op deze pagina dat speciaal voor jou is. Hier mag je drie foto’s plaatsen zoals hierboven die jouw werk weergeven, je website, je socials en een omschrijving van maximaal 5 zinnen. Ik plaats op hartekrachten.nl je gegevens bij het land (Nederland of België) en de provincie waar je gevestigd bent. Zo kunnen bezoekers van Hartekrachten.nl die op zoek zijn naar een kindercoach die hartekrachten verspreidt jou ook hier vinden. Vind je dit interessant? Mail mij dan even zodat we het in gang kunnen zetten. Tot en met 31 december 2022 reserveer jij je plek voor het komende jaar (2023) voor €15,15 ex BTW.